U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Riblap Hollands

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Riblap Hollands

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
    • Wij bezorgen het persoonlijk en vers bij jou thuis.
    • Helaas bezorgen wij niet in jouw omgeving.
    • Please enter a ZIP code.
    • There was a problem while checking for COD availability. Please try again after some time.

Controleer of Ray's Service bij jou bezorgd (vul postcode in)

Riblappen worden geportioneerd uit de rug of nek, hierdoor is het zacht en uitermate geschikt voor stoofschotels. Hals of Onderrib is de officiële benamingen van dit stuk vlees waar de riblappen van worden geportioneerd. Het intramusculaire vet in het vlees geeft de extra smaak. Hoe meer vet in het vlees des te meer smaak zit er in het vlees. Des te kleiner de kans op uitdrogen tijdens de bereiding door het vet in het vlees. ...

* Verplichte velden

€ 0,00

Details

Onze rundvlees leverancier is niet alleen een gekwalificeerd vleesverwerkingsbedrijf, maar zij richten zich ook op de levende inkoop. Door jaren ervaring van eigen inkoop van de levende dieren en de nauwe samenwerking met de vaste mesters garanderen zij ons een constante vleeskwaliteit. Zij hebben rechtstreeks contact met de mesters en komen vaak bij de mesters in de stal om de runderen te bekijken. Rassen die zij verwerken zijn onder andere de Limousin runderen, Blonde d’Aquitaine. De runderen lopen het grootste deel van het jaar in de wei en grazen ook steeds vaker in natuurgebieden. Op de boerderij verblijven de dieren in grote open stallen, op een dik bed van stro, waar ze voldoende ruimte hebben om te liggen en te lopen, met veel frisse lucht. De runderen worden gevoerd met granen, kuilgras en hooi.

Extra informatie

Land van herkomst Holland
Lekker vlug Nee
Rustig aan Nee

Riblap Hollands

EUR

€ 0,00

0