U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Riblap Iers

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Riblap Iers

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
    • Wij bezorgen het persoonlijk en vers bij jou thuis.
    • Helaas bezorgen wij niet in jouw omgeving.
    • Please enter a ZIP code.
    • There was a problem while checking for COD availability. Please try again after some time.

Controleer of Ray's Service bij jou bezorgd (vul postcode in)

Riblappen worden geportioneerd uit de rug of nek, hierdoor is het zacht en uitermate geschikt voor stoofschotels. Hals of Onderrib is de officiële benamingen van dit stuk vlees waar de riblappen van worden geportioneerd. Het intramusculaire vet in het vlees geeft de extra smaak. Hoe meer vet in het vlees des te meer smaak zit er in het vlees. Des te kleiner de kans op uitdrogen tijdens de bereiding door het vet in het vlees. ...

* Verplichte velden

€ 0,00

Details

Uitgestrekte grasvelden, genoeg regen en gematigde temperaturen. Het ideale klimaat om in de buitenlucht kuddes runderen op een diervriendelijke manier hun leven te laten leven. Ons Ierse Rundvlees komt van een inkoop corporatie met 15000 aangesloten boerderijen. Al deze Vleeshouders voldoen aan de eisen welke zijn en worden ontwikkeld door de inkoopcorporatie. Deze eisen zijn hoger dan wat er vanuit de overheid wordt ge eist aan de vleeshouders van het rundvlees. De eisen houden niet op bij het dier en welzijn. Je kunt hierbij zelfs al denken aan de vrachtwagens die er worden gebruikt voor het transport van de producten. Het bedrijf blijft innoveren om het milieu zo min mogelijk te belasten. De vleeshouders worden jaarlijks gecontroleerd in de boeken maar ook op de fysieke werkvloer.

Details

test

Extra informatie

Land van herkomst Ierland
Lekker vlug Nee
Rustig aan Nee

Riblap Iers

EUR

€ 0,00

0