U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Over ons

RaysService is de online slager waar consumenten veilig en vertrouwd eerlijk vlees kunnen kopen.

De drijvende kracht achter RaysService ben ik, Raymond Veer. Het idee van RaysService is ontstaan door mijn omgeving. Ik ben slager van beroep. Sinds 2009 bijna fulltime bij 1 van de grotere horecaslager van Nederland. Dus ik kreeg vaak het verzoek een lekker stukje vlees mee naar huis te nemen.

Deze horecaslager staat bekend om haar hoge kwaliteit van producten en levert aan de betere restaurants in Nederland. Het assortiment vlees is hier vele malen groter en uitgebreider dan in een fysieke winkel. RaysService koopt al haar producten bij deze horecaslager.

RaysService is opgezet om consumenten een breder assortiment vlees aan te bieden.

Bij het doen van de boodschappen voor thuis schrok ik ook altijd enorm van wat er in de verkoop vitrines ligt aan vlees bij de grotere retailers van Nederland. 

Sinds 2014 is RaysService operationeel. Vooral voor bekenden en daar weer bekenden van. Na een tijdje overwegen. Toch de keuze gemaakt landelijk te gaan. We can do this.

Het aanbieden van een hoge mate service en kwaliteit, dat is waar wij bij RaysService goed in zijn en waarvoor wij waardering krijgen van onze klanten.