U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Verpakking

VACUÜM VERPAKKING


Al onze producten worden vers voor u afgesneden en vervolgens vacuümverpakt. Met vacuüm verpakken wordt alle lucht uit de verpakking gehaald en dat heeft een hoop voordelen:


Het product blijft langer vers op een natuurlijke manier. Je kunt het dus langer in de koelkast bewaren in plaats direct invriezen. Kijk altijd op de sticker voor de uiterste houdbaarheid.
Smaak en malsheid blijven gegarandeerd doordat alle sappen van het product in de verpakking blijven.
De verpakking is veel kleiner waardoor het weinig ruimte in koelkast en vriezer inneemt.
De verpakking beschermt het product tegen vriesbrand of uitdroging in de vriezer.
Ontdooien gaat eenvoudig zonder verlies van vocht. Je kunt het zelfs in koud water leggen om versneld te ontdooien. Al is een dag van tevoren in de koelkast leggen het best.
Geen geurtjes door luchtdichte verpakking.

Ook belangrijk om over vacuüm verpakken te weten:


Door het onttrekken van lucht en daarmee zuurstof aan de verpakking van het product, kan het product van kleur veranderen. 
Bijvoorbeeld rundvlees kan bruin of groenig van kleur worden. Dit is een volledig natuurlijk proces en het bewijs dat wij geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen toevoegen aan onze producten.
Zodra je de vacuümverpakking opent en er weer lucht bij het product komt, krijgt het product weer zijn originele kleur en geur terug. Er is dus niets mis met het product!
Niet alle producten zijn geschikt om vacuüm te verpakken. Het gaat dan vooral om deeg producten als worstjes, hamburgers en enkele grote producten als een hele kip of kalkoen.

Als je volledige bestelling gereed is verpakken wij het in een tempex doos alvorens het met onze chauffeur begint aan de reis naar jouw keuken.


Wij verpakken onze bestellingen in piepschuim (EPS). EPS betaat voor 98% uit lucht en kan bovendien 100% gerecycled worden omdat het bestaat uit één materiaalsoort. Milieuvriendelijk dus. U kunt de box waarin uw bestelling aankomt gerust weggooien in de restafvalton.